Erdogan: “Turqia do të jetë një nga shtetet më të mëdhenj të botës”


Fjalimi i Erdogan e filloi duke uruar mëshirë [nga Zoti] për ata që humbën jetën në tërmetin që ra në nënprefekturën Seferihisar të Izmirit, dhe shprehur ngushëllimet e tij për të afërmit dhe shërim për të lpagosurit.

“Ne jemi të vendosur të shërojmë lpagët e vëllezërve tanë në Izmir që janë prekur nga tërmeti, pa ardhur moti i ftohtë dhe me shira”,- u shpreh Presidenti Erdoan. “Kur të kemi sukses në lutfën tonë Turqia do të zërë vend në mesin e më të mëdhenjve të botës si në aspektin politik ashtu edhe atë ekonomik”, – deklaroi udhëheqësi turk nga Samsuni. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive