Erdogan suImon Biden: “A nuk keni turp për atë që ndodhi tek ju, ndërsa komentoni Turqinë?”


Presidenti i Turqisë, Erdoğan dje ishte mjaft i ahspër me SHBA-në dhe Francën lidhur me deklaratat e tyre për pr0testën në Universitetin Bogazici të Stambollit. “Çfarë thotë Amerika ose Bashkimi Evropian? Dën0jmë atë që ndodhi në Universitetin Bogazici.’Epo, unë po ia them këtë SHBA-së:

“Në emër të demokracisë, a nuk ndjeni turp për ngjarjet që ndodhën në Amerikë?” duke iu referuar ngjarjeve të hdunshëm të Kapitolit në Uashington muajin e kaluar, para se Joe Biden të betohej si president. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive