Erdogan ‘selam’ Biden-it: “Nëse ngjarjet e kaluara i quani genocid, duhet të shiheni në pasqyrë dhe të vlerësoni veten!”

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, komentet e fundit të homologut të tij amerikan, Joe Biden, për ngjarjet e vitit 1915 i ka quajtur “të pabazuara, në kundërshtim me faktet”, raporton Anadolu Agency (AA).

Presidentit Erdoğan theksoi se hetimi i ngjarjeve historike dhe zbulimi i të vërtetës duhet t’i lihet ekspertëve dhe historianë, jo politikanëve.JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU