Erdogan reagon ndaj karikatvrës së gazetës franceze: “Ne do t’ua tregojmë vendin”


Charlie Hebdo ka shpërndarë një karikaturë tjetër nënçmvese, por këtë herë kundër Presidentit Erdogan. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sot në mëngjes Presidenti Erdogan iu drejtua atyre: “E çfarë jam unë se! Ata bënë çdolloj patvprësie ndaj njeriut më të dashur në qiej e tokë, e bënë atë ndaj Pejgamberit alejhiselam, kështu që nuk çuditemi për gjërat tjera. Ata nuk janë gjë tjetër veçse rvasës. Shumë mirë i dijmë genvcidet e tyre në Algjeri dhe përreth. Megjithatë ne do t’i ndërmarrim të gjitha hapat e duhura për t’ua treguar aty vendin dhe dinjitetin e vërtetë të muslimanëve.” Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive