Erdogan qetësohet më në fund, i dërgon letër BE-së: “Tani me ju jam gati për”


Presidenti Erdogan të mërkurën u dërgoi një letër krerëve të vendeve të BE, duke përsëritur thirrjen e Ankarasë për dialog me Greqinë mes ten sio neve në Mesdheun Lindor. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai theksoi se ishte i gatshëm për një dialog me Greqinë pa kushte paraprake. Në mesazhin drejtuar krerëve të institucioneve në Bruksel dhe presidentëve dhe kryeministrave të vendeve të BE-së, me përjashtim të Greqisë dhe Qipros, presidenti turk nënvizoi rëndësinë e ma rrëd hënieve BE-Turqi dhe progreset e realizuara në këtë drejtim nën qeverisjen e tij.