Erdogan nuk ndaIet / Tani anijet turke nisen në drejtim të një tjetër shteti në Mesdhe


Anija e kërkimit për “Oruç Reis” gjendet të Egjeun Lindor duke lundruar mes ujërave greke dhe atyre ndërkombëtare. Sëfundmi, “Oruç Reis” bashkë me anijet që e shoqërojnë kanë lundruar në drejtim të jug-lindjes në drejtim të Egjiptit në një kurs të padeklaruar duke rritur edhe më tepër situaten në rajon. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive