Erdogan: “Nuk na shqvtëson qëndrimi Amerikës, ne do të vazhdojmë të testojmë sistemin rus”


Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan, konfirmoi njoftimet e mëparshme se Turqia ka filluar testimin e sistemit të prodhuar nga Rusia, duke anashkaluar sheqtësimet e shprehura nga Shtetet e Bashkuara. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“(Testimet) kanë qenë duke u zhvilluar dhe po zhvillohen”, u tha zoti Erdogan gazetarëve. “Qëndrimi i Shteteve të Bashkuara absolutisht nuk na shqetëson, nëse nuk do t’i testojmë këto aftësi në dispozicionin tonë, atëherë çfarë do të bëjmë?” shtoi ai. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive