Erdogan: “Macron, nuk e ke rrugën e gjatë”


Erdogan, gjatë një fjalimi në Kongresin e 7-të të Partisë AK në qytetin Kayseri, i’u drejtua Macronit me disa fjale. Ai tha se: “Macron ka nevojë për një tarjtim në pikën mendore. Një e dy merret me Erdoğan-in. Nuk fiton asgjë që merret me Erdoğan-in. Madje, pas një muaji ka zgjehdje dhe do ta shohim fatin e tij aty”. “Nuk mendoj se rruga është e gjatë. Pse? Sepse ai nuk ka arritur ndonjë fitore për Francën që të arrijë fitore për veten e tij”, tha Erdogan. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive