Erdogan ka nisur shumë ta nke në kufi, ja çfarë po ndodh

Forcat e Ar matosura Turke filluan të transportojnë ta nke në kufirin Grek. Dy autokolona kamionësh të ngarkuara me rreth 40 ta nke u larguan nga kufiri sirian sot pasdite. Tanke e avionë, Greqia tregon fuqinë ushtarake, mesazh të fortë Turqisë – Shqiptarjaom Ta nket ishin vendosur në kufirin sirian, tani ato u ngarkuan me kamionë dhe u nisën për në Edirnes. Dy autokolona kamionësh të ngarkuar me rreth 40 ta nke dhe larguar sot pasdite nga kufiri sirian. Karvani pritet të transportohet nga porti Iskenderun në Edirne me tren.