Erdogan i dërgon mesazh Evropës: “Është çështje nderi të qëndrojmë kundër sulmeve ndaj profetit tonë”


Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan duke kritikuar karikaturat e revistës franceze “Charlie Hebdo” ndaj profetit Muhamed tha se është çështje nderi të qëndrojnë me sinqeritet kundër uslmeve ndaj profetit, raporton Anadolu Agency (AA). Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Duke theksuar se gjenden në një periudhë kur amriqësia ndaj Islamit dhe muslimanëve si dhe mosrespekti ndaj Profetit po përhapet si kanceri, veçanërisht midis udhëheqësve në Evropë tha se: “Është çështje nderi për ne të qëndrojmë me sinqeritet kundër uslmeve ndaj profetit tonë”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive