Erdogan: “Franca dhe Evropa, nuk i meritojnë politikat e Macronit”


Në mesin e tensioneve me Francën për sa u përket karikaturave të profetit Muhamed, presidenti turk Erdogan shprehet se vendet perëndimore që uslmojnë islamin duan të rikthejnë kyrqëzatat. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gjatë një fjalimi para deputetëve të partisë së tij, presidenti Turk theksoi se qëndrimet dhe fjalet kundër profetit Muhamed ishte një çështje nderi. DEKLARATA E ERDOGAN: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive