EngeI: CIark, AIbright e CIinton, parandaluan GJENOClDlN në Kosovë


Udhëheqësi i Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë në Dhomën e Përfaqësuesve, EIiot EngeI, në një tryezë të rrumbullakët për të ardhmen e Kosovës, ka thënë se nëse nuk do të kishte intervenim ush tarak atëherë do të kishte shumë vik tima në Kosovë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Nëse nuk do të kishte intervenim, do të virteshin dhe dëboheshin miliona shqiptarë”, ka thënë Engel, i cili tutje tregon për dashurinë e kosovarëve për SHBA-në.

“Kur shkon në Kosovë, gjëja e parë që të ‘pushton’ është dashuria e njerëzve në rrugë për popullin e Amerikës. Nëse eci rrugës së Prishtinës do të hasësh në 30 persona që të ndalin dhe të falënderojnë”, ka thënë ai. Tutje EngeI ka shtuar se amerikanët, gjigantët si CIark, AIbright e CIinton, parandaluan gjenocidin në Kosovë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive