Emrat e përfolur për President: Ramush Haradinaj e Vlora Çitaku, Si mendoni ju cili duhet?

Ramush Haradinaj është i vetmi që deri më tani publikisht ka shfaqur synimin e tij për t’u bërë President. Njohësi i çështjeve politike, Agon Maliqi e sheh si të pamundur zgjidhjen e Haradinajt president, pasi sipas tij LDK nuk ka interes të votojë për të e as PDK t’i bëjë kuorumin. Kur kanë mbetur më pak se gjashtë muaj nga përfundimi i mandatit të Hashim Thaçit në postin e presidentit, kalkulimet e partive politike për pozitën e të parit të vendit kanë filluar. Hvp lvjmin pvr 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive