EMOCIONUESE : Donika Gërvalla ‘DRIDH’ Serbinë me këtë Deklaratë të Vitit 1998 ku shihet duke e DEKLASUAR ish-Kryeministrin Serb

Ne vitin 1998 ne nje emision ne Gjermani,Donika Gervalla vajza e heroit te Kombit,Jusuf Gervalla deshmoi qe eshte nje vajze e pergaditur dhe e shkolluar mire duke ‘zbardhur’ fytyren te gjithe Shqipetareve anemban botes.Ajo u vu perballe Zoran Djincic ish Kryeministri Serb ne ate kohe kryetar i kryeqytetit te serbise Beogradit.

Donika Gervalla teksa fliste per zgjedhjet demokratike qe duhet te mbaheshin ne Kosove ne Mars te vitit 1998,fliste per Demokracine ne Kosove,u kundershtua disa here nga Djincic por ajo doli shume e suksseshme ne kete Debat edhe pse ne gjuhe te huaj dhe para mediave te huaja.Kjo eshte deshmia e ‘deklasimit’ te Djincic nga Zonja Gervalla: