Emigrantët Shqiptarë kthehen nga Greqia: “Tani do të punojmë Tokën Tonë, do fitojmë më Shumë!”

FERMERE DUKE MBJELLE SPECA - /r/n/r/nFARMERS PLANT PEPPERS -

FERMERE DUKE MBJELLE SPECA – /r/n/r/nFARMERS PLANT PEPPERS –

Në fshatim Imësht të Lushnjes, shumë pak të rinj janë emigrantë. Shumica janë kthyer sepse kanë parë që të ardhurat nga puna me tokën e tyre kanë qenë më të larta se sesa ato të punës në emigrim.

Ata thonë se kanë më mirë të punojnë në vendin e tyre se sa në dhe të huaj. Tani ata fitojnë më shumë duke punuar tokën e tyre se sa në emigrim.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive