Elvis Naçi nuk i ndal të mirat për shqiptarët, ja projekti gjigant që pritet ta realizojë ai

Hoxha i njohur dhe shumë i respektuar, Elvis Naçi ka njoftuar për të gjithë lajmin e mirë dhe të shumëpritur. Ai thotë se me shpresën e Zotit do të hapë një shkollë profesionale e cila do të jetë për fëmijët jetímë që nuk kanë mundësi shkollimi. Allahu e ruajt hoxhen e madh per ket veprím qka eshte duke e bere, respekte tmdhoja .

Naçi përmes këtij njoftimi në rrjete sociale thotë se qëllimi është që këta fëmijë të mësojnë dhe të dalin në dritë, duke ditur që në vendin tonë ka një mungesë të theksuar të shkollave profesionale, dhe rrjedhimisht mungesë në treg të profesioneve të lira. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU