Elvis Naçi duket si Djalë i ri/ Po a e gjen dikush sa Vjeç është vërtet?

Hoxha nga Tirana, Elvis Naçi është bërë mjaft i njohur në trojet Shqiptare.

Elvis Naci është kthyer tashmë në një burim të shpreses për shumë shqiptarë.

Paraqitja e tij, e tregon si një djalë energjik, megjithatë moshën e vërtetë të Elvisit nuk jua merr mendja.

Elvis Naçi është plot 42-vjeç! Elvis Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një Imam Shqiptar.

Hoxhë Elvis Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një teolog dhe imam Shqiptar. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë, që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus