Elvis Hoxha: Kadri Veseli mos të bëj koalicion me LDK-në, vetëm LVV do ta reduktoj rolin e Speciales


Zyrtari i Lëvizjes “Vetëvendosje” në Shqipëri, Elvis Hoxha ka sugjeruar Kadri Veselin që mos të pranojë ofertën e LDK-së për bashkëqeverisje.

“…t’i kërkojë partisë së vet, me aq ndikim sa ka, të mos hyjnë në koalicion me LDK-në, por të ndihmojnë menjëherë procesin e zgjedhjeve dhe një legjitimitet të ri. Vetëm një legjitimitet i ri do ta reduktojë rolin e Gjykatës Speciale”, ka shkruar ai. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive