EKSLUZIVE: Vjosa Osmani e merr detyren e Hashim Thaqit ! Urime Presidente


EKSLUZIVE: Vjosa Osmani e merr detyren e Hashim Thaqit ! Urime Presidente

Në rast se Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi, përkohësisht nuk është i aftë për t’i kryer përgjegjësitë e tij, ai mund t’ia kalojë vullnetarisht përgjegjësitë, Kryetares së Kuvendit, në këtë rast Vjosa Osmanit.Kështu thuhet në nenin 90 të Kushtetutës, keshtu ndodhi edhe sot… per me teper sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: