EKSLUZIVE: NATO i dërgoi mesazhin më të rrezikshëm Serbëve që nga Bom.bard.imet e 1999


Qëllimi i Perëndimit dhe i NATO-s është të mbështetin për muri Serbinë dhe ta bëjë atë politikisht kapituIIuar. Kjo do të nënkuptonte njohjen e Kosovës, dhe përfundimin e plotë të mar rëd hënieve me Rusinë.

Paralajmërimi vjen nga, komandanti i f0rcave të NATO-s në Evropë, gjenerali Curtis Skaparoti.
Ai tha se Rusia përdor marrëdhëniet me udhëheqësit e Republikas Srpskas për të minuar institucionet e Bosnje dhe Herzegovinës.

Ai tha se Rusia përdor mar rëd hëniet me udhëheqësit e Republikas Srpskas për të m1nuar institucionet e Bosnje dhe Herzegovinës.

Skaparoti shprehu shqettësim të thellë se mungesa e aktivitetit diplomatik kontribuon në përhapjen e ndikimit rus në Ballkan, dhe sipas tij problemi më i madh i vendit është Serbia. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Për të rishikuar nëse Serbia apo Republika Srbska, si një shtet, por në përgjithësi popullsia serbe është problemi më i madh në Ballkan”, tha gjenerali amerikan.

E këto deklarata të gjeneralit amerikan kanë trazzuar Beogradin, të cilët e shohin kër*ënimin më të madh që Perëndimi po i bën Serbisë, që bo*bard*met e vitit 1999. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU