EKSKLUZIVE// Vjen reagimi i pare nga Vuçiq per KURTIN kryeminister! E gjithe serbia ne kembe

“Edhe këtë ditë e pritëm, Vuçiq ankohet se po shkelet Kushtetuta e Kosovës”.Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, është ankuar se në Kosovë po shkelet Kushtetuta.Këtë deklaratë e ka bë ai pas formimit të Qeverisë Kurti, dhe marrjes së vetëm një ministrie nga Lista Serbe, duke kërkuar të marrin më shumë.E këtë e ka komentuar Ehat Miftaraj nga IKD-ja.Ai thotë se edhe këtë ditë e pritëm.“Ai momenti kur Vuçiq ankohet se po shkelet Kushtetuta e Republikës së Kosovës.Edhe këtë ditë e pritëm. Vuçiq në mbrojtje të rendit kushtetues dhe juridik të Republikës së Kosovës. 😃”, ka shkruar Miftaraj në Facebook. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU