Edi Rama zbulon marrëveshjen e madhe, tani Turqisë ‘i jep’ Gjirokastrën dhe Beratin


Nga Gjirokastra, Edi Rama ka njoftuar një tjetër marrëveshje, që nuk e ka treguar më parë, me Turqinë për të investuar në mënyrë të konsiderueshme te objektet e trashëgimisë kulturore.

Sipas tij, Turqia do të ndërhyjë tek objektet e trashëgimisë kulturore në Berat dhe Gjirokastër.

Pas spitalit të Fierit, Rama ka marrë një tjetër dhuratë ngë Turqia, por nuk ka treguar ende se çfarë ka dhënë në shkëmbim. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive