Edi Rama ndal Fjalimin e tij kur thirret Ezani dhe paralajmëron: “Në fund të Ramazanit do të”


Edi Rama ndali fjalën e tij për faljen e namazit, duke theksuar se muaji i ramazanit përkon me një frymëmarrje nga p andemia për shkak të lirimit të m asave si pasojë e rënies së rasteve.

Ai tha se në përfundim të muajit të Ramazanit, do dalim në një tjetër nivel në lutfën ndaj amrikut të p adukshëm, duke paralajmëruar një tjetër lirimi të masave.

“Përfitoj nga rasti që t’ja uroj të gjithë besimtarëve myslimanë këtë muaj kaq të rëndësishëm për ta. Dhe më vjen mirë që fillimi këtij muaji përkoi me një moment jashtëzakonisht o ptimist ndaj amrikut të padukshëm..Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive