Edhe pse 220 kg, kjo është femra më e kërkuar! Ja arsyeja

Packa peshon mbi 220 kg një grua në Shtet e Bashkuara të Amerikës fiton 2 mijë dollarë në muaj. E, gjitha kjo ndodh falë trupit të saj. Quhet Bobbi-Jo Westley dhe është 34- vjeç dhe është cilësuar si aktorja më e veçantë e filmave po rn ogr afikë. Janë me mijëra burra që paguajnë për ta parë atë online.

‘Trupi im i shëndoshë nuk është i preferuar vetëm në SHBA ku 68.8 % e të rriturve janë mbipeshë por edhe në mbarë botën. Të shumtë janë ata që janë gati të paguajnë për një seancë e ro tike online me ëebkamera apo duke më parë të kërcej”,- ka thënë 34-vjeçarja.’ Ajo është mamaja e 5 fëmijëve dhe merr 40- 50 mesazhe në ditë në profilin e saj në Facebook nga burra që duan foto të saj ose sesione por nog rafike, të cilat që mund të zgjasin nga disa minuta në një 1 orë.

‘Shumë burra mendojnë se i jam nënshtruar një ndërhyrjeje kir urg jikale, por kjo nuk është e vërtetë. Ka pasur edhe burra të cilët përveç joshjes kanë arritur deri aty sa më kanë kërkuar të kem një fëmijë me ta. Jam e famshme për prapanicat e mia dhe kjo është ajo ç’ ka burrat vërejnë së pari tek unë”, – ka thënë ajo për Daily Mail.