“Ec përpara me blindë”, momenti kur Njësia Speciale mësyen drejt protestuesve / Serbët gjuajnë me ar.më

Derisa Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës dhe ato të Doganës po kryejnë aksion kundër kont.rabandës, serbet e veriut janë mbledhur duke penguar punën e autoriteteve.

Ekipi i IndeksOnline ndodhet në veri ku ka dëgjuar edhe të shtëna të ar.mëve.

Aty tashmë janë vendosur edhe barrikada. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive