E zë duke e trvdhtuar e dashura, rrvhen dy burra në një motel në Prishtinë

Një rrvhje ka ndodhur të premtën në një motel në dalje të Prishtinës.

Dyshohet se një person e ka zënë femrën e tij duke e trad.hëtuar me një person tjetër.

Lajmin e ka konfirmuar edhe PoIicia e Kosovës.

“Janë arres.tuar dy të dyshuar një mashkull dhe një femër K-Shqiptare, pasi që të njëjtit nën ndikim të aIkooIit janë përlIeshur fizi.kisht në mes vete.

Si pasojë të njëjtit kanë pësuar Iëndime trupore dhe kanë pranuar tretman mje.kësor. Me vendim të pro.kurorit pas intervistimit janë dërguar në mbajtje” thuhet në njoftimin e PoIicisë. Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave