E rrallë! Çifti mirëpret edhe dy binjakë djem, mrekullia ndodhi pas 6 vitesh nga lindja e binjakeve


Një çift nga Luiziana ka mirëpritur edhe dy binjakë të tjerë pas 6 vitesh nga lindja e binjakëve të parë. Pas kurorëzimit në martesë çifti iu gëzua ardhjes në jetë të dy binjakëve djem Cooper dhe Grant, teksa më 22 shtator, pra pas 6 vitesh Erin dhe Jake Credo sollën në jetë edhe dy binjake kokretishtë Lola dhe Allie. Erin dhe Jake Credo janë gëzuar pa masë nga ky lajm, ndërsa ky fat nuk mund të qëllojë shpeshëherë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ndërkohë mjeku i Erin, Dr. Cliff Moore, ka deklaruar se kjo është dicka e veçantë pasi të kesh binjakë për herë të dytë ndodh vetëm në rreth një në 111,111 shtatzëni. Gruaja shtatzëne është shprehur se procesi ka kaluar me komplikacione, teksa të porsalindurit, Lola dhe Allie, kanë qëndruar katër javë në spital para se të shkonin në shtëpi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive