Kështu i rrvhën pronarët e lokalit dy poIicët në Fushë Kosovë, përdorën edhe shvfra


Një inicdent me amrë zajrri ka ndodhur në Fushë Kosovë mes poIicisë dhe disa personave. Në këtë rast janë përfshirë disa zyrtarë të poIicisë dhe pronarët e një lokali, ku këta të fundit kanë përdorur shvfra metalike për të suImuar poIicët duke iu shkaktuar lëdnime trupore. Pas këtij suImi, poIicët janë detyruar të përdorin amrën e zjarrt për vetëmbrojtje. Raportohet se ka të pIagosur dhe nga ky suIm janë të lënduar 5 persona, dy prej tyre janë poIicë.//Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive