E quajtën tradhtvrë të kombit, por tani, shqiptari Dritan Abazi është duke i çmendvr serbët! Ja arsyeja


Shqiptari Dritan Abazoviç, që drejton partinë URA, ka 4 deputetë vitalë për mazhorancën e re qe do të mbajë dikasteret e Sigurisë; ministrinë e Brendshme, të Mbrojtjes dhe agjencitë e shërbimit sekret. Këtë opsion e kanë knudërshtuar fuqishëm partitë proserbe, por në fund ka qenë prsioni i madh ndërkombëtar që ka ndikuar për tu tërhequr. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive