E papritur, Edi Rama i bën kërkesën e prerë ministrit të jashtëm italian


Kryeministri Edi Rama, ndodhet për një vizitë në Bari të Italisë, ku zhvilloi dhe një konferencë të përbashkët me Ministrin e Jashtëm italian, Luigi Di Maio dhe Presidentin e Rajonit të Pulias, Michele Emiliano.

Gjatë fjalës së tij në këtë konferencë, kryeministri Rama i kërkoi ministrit Luigi njohjen e patentave shqiptare, duke shtuar se ato kanë ngecur në korridoret e burokracisë italiane. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU