E pa besushme “Më jep 30euro, 10mbushje dhe e bëjmë” Biseda e nje vajze te re nga prishtina me nje burr


Vajza, e cila thotë se jeton në Kosovë, i kërkon djalit burrit te martuar t’i dërgojë 20 euro në mënyrë që ajo të vijë tek moteli qe ai i kerkon. masi te kryej punë”, si dhe 10 euro për të mbushur telefoni, por në asnjë moment nuk pranon të hapë kamerën dhe të bisedojë me të saponjohurin në Facebook, mund të lexoni bisedën me pos.hte Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive