E kapi gruan duke e bërë me një tjetër, ja reagimi i burrit pasi pa videon

Një burrë dyshon tek gruaja e tij se e tra dheton dhe ka menduar t’i vendosë një skuader ta ndjekin me një kamer të fshehtë të shikojë se çfarë bën gruaja e tij. Dhe e paprituara ndodhi, ai kap bashkëshorten e tij duke e tra dhtuar. Burri thotë se e shoqja nuk e puthte më, nuk kryenin më bashkë marr ëdhë nie s e k s u a l e, e madje as nuk gatuante më në shtëpi për të dhe 5 fëmijët e tyre. Ai punësoi një ded ektiv dhe e kapi duke e tra dht uar me pronarin e shtëpisë në të cilën e shoqja kishte shkuar të punonte si pastruese.

Djali fillimisht e prov okoi, por edhe ajo nuk e zgjati shumë rezistencën. I acaruar nga ato pamje, burri shpërthen në ulërima, ndërsa thotë se do t’u tregojë gjithçka 5 fëmijëve të tij. Ai tregon se e shoqja pret fëmijën e gjashtë. Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave