E jashtëzakonshme e fal G.jakun e Babës dhe Vëllaut me telefon prej MËRGATE!


Hoxha nga Shipoli i Mitrovicës, Fatmir Latifaj ka publikuar sot një storie të rr allë. Ai ka telefonuar me një qytetar kosovar që jeton në diasporë i cili në lidhje telefonike ka thënë se pranon që të fal g ja k un e babës.

Hoxha dhe qytetari shp ërth ejnë nga emocionet në telefon duke mos kursyer as lotët. Hoxha e udhëzon qytetarin që të fal v ra sje n e vëllaut dhe djalit për hatër të Allahut.