E FUNDIT / Kjo gjë e madhe sapo ndodhi në Francë, ishte e papritur


Qeveria franceze po vendos një shtetrrethim në dy të tretat e vendit, 46 milion njerëz, nga e premtja në mbrëmje për gjashtë javë, pas një rekord 41,622 infeskionesh të reja me Cvvid në një ditë. Një javë më parë, ora p0licore në mbrëmje u prezantua në Paris dhe tetë qytete të tjera franceze. Tani 38 zona të tjera do të kenë shtetrrethim nga ora 21:00 deri në 06:00. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive