E fundit : Gjermania dhe disa vende te tjera te BE do te hapin kufirin me vendin tone, ja data qe pritet

Lajme te mira vijne nga nga qeveria gjermane ku pritet se ka marrë një tjetër vendim duke lejuar udhëtimet për shtetasit jo-europianë për shkak të pand emisë dhe pritet qe pas 30 shtatorit te merren masa lehtesuese per ata qe duan te vizitojne gjermanine dhe kjo pritet pas muajit shtator.

Por cdo gje do te varet nga numri i te inf ektuarve te shteteve megjithese eshte duke u ber nje plan i ri pasi njerezit duan te udhetojne te lirshem.

Pritet qe vendet e BE te marrin nje vendim te ri per vendet e ballakanit dhe nje lehtesim per ta qe te udhetojne drejte Evropes u be disa muaj qe ata jane bllokuar per shkak te pandemise.

Ndaj priten qe pas dates 30 shtator te kete nje ndryshim.

Parashikohet që pas muajit tetor do të lejohen fluturimet për shqiptarët por KUSHTI do të jetë testi dhe karantina e detyrueshme ose varet nga rregullat e reja qe do te ndryshojne perseri, ju lutemi na ndihmoni që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë. Faleminderit për mirkuptimin SHQIPE.