E frikshme ajo cfarë i kishte ndodhur Kolonel Krasniqit nga ushtria shqiptare, ish-Bashkëpunëtori jep detaje të padëgjuara


Kush është “patrioti” nga Shqipëria që për të ka pikëpyetje për luftën e Kosovës!Vëllai i Arben Gashit, Flamur Gashi, për herë të parë ka zbuluar detaje të padëgjuara rreth bashkëpunimit që kishte me kolonel Ahmet Krasniqin.Gashi në një intervistë ka treguar për atentatin ndaj ministrit të Parë të Mbrojtjes, për të cilin rast është folur shumë pak.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai ka folur edhe për çarmatosjen që i ishte bërë në Kukës nga ushtria shqiptare.Ndërsa, më e rëndësishmja nga kjo intervistë është se Gashi, përmend edhe një komandant të Ushtrisë Shqiptare, sipas të cilit ka pikëpyetje të mëdha rreth asaj se sa e ka ndihmuar ky komandant luftën e Kosovës..E, siç mësohet, Gashi në këtë rast e ka pasur fjalën për gjeneralin e ushtrisë shqiptare Kudusi Lama, por që nuk ka dhënë shumë detaje tjera, duke thënë se koha do ta tregojë të vërtetën.