“E duroja prej fëmijëve!”, pa dhembe ne goje gruaja e re perlot te Arbana per dh.u.nën eks.treme të ish-burrit që për pak i kushtoi jetën


Dh.u.na në familje është një nga fenomenet më shqetësuese të shoqërisë tonë edhe pse prej shumë vitesh po punohet për ta parandaluar atë, por dhe për të ndërgjegjësuar masën e gjerë për pasojat që shkakton ajo.Pavarësisht përpjekjeve të shumta dhe temave të trajtuara në ekranet televizive, përsëri dh.u.na në familje mbetet një pl..a.gë për shoqërinë shqiptare…JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU