“E di se doni me m’pa duke fjet cuIIak”


“Këngëtarja Enca tashmë njihet për stilin e saj të bukur se si po din me u nguc aty ku ka nevojë dashnia dhe lezeti; ajo po e din se të rinjtë, pastaj edhe pleqtë po kanë dëshirë me i nguc jo nga pak, por me i nguc në aspekt lezeti paksa ma shumë!


Ajo atë e ka bërë publike në rrjetin social ‘Instagram‘, krahas videos ka publikuar edhe imazhe duke bërë gjum cullak.

Ndryshe, Enca vazhdon ta shijojë suksesin e këngës ‘Jealous‘, që deri më tani ka arritur mbi 2 milionë shikime në YouTube.

Ndërkaq një komentues në redaksinë tonë ka komentuar, ka thënë vetë dy fjalë:
Enca ti nuk je Mic Sokol dhe pak si zor se mund të mbrohesh me dardhat tua plot lëng!”