E akuzoi për viedhje, Loredana dëmshpërblvn me një shumë të majme parash zviceranen

Loredana zbuloi pak kohe me pare se ajo i ka dhene fund debateve me zviceranen Petra Z. Loredana postoi një foto, në të cilën shihej duke komunikuar me të dhe shkruante “01.09.2020”. Gazeta zvicerane “20 minuten” ka mësuar se zyra e prokvrorit të Luzernit ka mbyllur çështjen, me kërkesë të të dyjave palëve, që kanë rënë dakord në një marrëveshje.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Sipas marreveshjes, Loredana i ka paguar gruas zvicerane rreth 400 mijë franga. “20 minuten” shkruan se ajo i ka kërkuar edhe fvlje dhe ka marrë përgjegjësi të plotë për veprimet e saj. Reperja ka paguar edhe të gjitha shpenzimet gjvqësore të zonjës Petra.