Dy policë rre hen keq me dy qytetarë në mes të qytetit shqiptar, pamje të rë nda

Dy policë rre hen keq me dy qytetarë në mes të qytetit shqiptar, pamje të rë nda

Një rr ahje në mes të dy pol icëve dhe dy qytetarëve ka ndodhur sonte në Ferizaj. Pamjet janë bërë virale ndërkohë që si ka përfunduar ngj arja ende nuk dihet. Në video shihen duke u gr ushtuar të dyja palët. Express do t’iu mbajë të informuar lidhur me rastin. shi ko vi deon KE TU
y policë rre hen keq me dy qytetarë në mes të qytetit shqiptar, pamje të rë nda