Dy arsyet e Vjosa Osmanit për t’u bërë presidente, e meriton apo jo ?


Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani tha se janë dy arsye thelbësore se pse ajo duhet të bëhet presidente e ardhshme e Kosovës me mandat të plotë.Osmani shtoi se ligjërisht zgjedhjet e 14 shkurtit nuk janë presidenciale, por është legjitime të kandidohet për këtë pozitë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“E para ka të bëjë për faktin që një president duhet të shprehë vullnetin popullor. Dhe e dyta, deri sot përvoja na ka mësuar se i është bërë dëm shtetit nga përçarjet e mëdha, egoizmi i njerëzve që kanë udhëhequr herë Presidencën dhe herë Kryeministrinë, duke shtyrë përpara agjenda personale që kohë pas kohe kanë pasur të bëjnë edhe me copëtimin e vendit ose vënien në diskutim të sovranitetit”, tha ajo në KTV.

Vjosa Osmani e cila në zgjedhjet e 14 shkurtit me iniciativën e saj garon në listën e kandidatëve për deputetë të Lëvizjes VetëvendosjeHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive