Duket si 20-vjeçe por nuk është aq, Kush e gjen sa vjeçe është gruaja e Elvis Naçit?


Hoxha i Tiranës, Elvis Naçi është bërë mjaft i njohur vendet shqipfolëse dhe fal tij u bë e famshme edhe gruaja e tij e bukur shumë dhe e moralshme Fatma Naçi. Ai është kthyer tashmë në një burim shprese për shumë shqiptarë. Paraqitja e tij, e tregon si një djalë energjik dhe shpesh herë për këtë gjë ai e falenderon gruan e tij Fatma e cila duket sikur të jetë 20 vjeçe, por a e dini se sa vjeçe është ajo? JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT