Driton Selmanaj kursen buxhetin e shtetit, merr letrat e WC-së nga shtëpia në zyrë


“Ne kemi një kryeministër që bukën e merr me veti, merr sandwicha në çantë edhe e han. Merr bukë të zezë, është goxha fit. Përgatitë në banesë të tij edhe më lutë kaniherë, a po don pak. Nuk e ka atë luksin formë të jetesës së tij, nuk e ka pasurimin në politikë si mundësi”, ka thënë ai në televizionin publik. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./ Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive