Driton Selmanaj ‘godet’ Albin Kurtin dhe VV-ne: ”Tërhjekuni sa s’jeni korit më shumë”


Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj ka kritikuar iniciativën për Ndryshim të Ligjit të Zgjedhjeve të Përgjithshme në vend. Ai thotë se kjo është një çështje e cila do të duhej të marrë më shumë kohë, dhe jo të merrej vendim brenda natës.Ai ka lëshuar këtë mbledhje.Kete deklarate. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Është legjislatura e tretë që marrë pjesë por është hera e parë që pa mbledhje konstituive të Komisionit ne drejt futemi në materie”, tha Driton Selmanaj në mbledhjen e Komisionit për Legjislacion.

“Para 20 minutash mua më vjen një mesazh: Hajde sepse pas 20 minutash fillon mbledhja. A është gjendje e ja sh tëza konshme, a gjendje Iufte. Kah po shkon ky vend veç ju e dini”, perfundoi Driton Selmanaj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU