“Do të kap fort! Ja çfarë i bëra vjehrres sime nga inati i tërbuar”

Një djalë ka lënë pa fjale me historinë e tij të rrëfyer për “The Sun”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Me siguri mund të duket si një cënim i plotë i privatësisë nëse dikush lexon mesazhet në telefonin tuaj. Një përdorues i Reddit ka zbuluar se si ai mori hak ndaj vjehrrës së tij të zhurmshme me një shaka spektakolare. Përdoruesi i Reddit pranoi se nëna e gruas së tij është “shumë kurioze”, por ky ves i saj e acaron dhëndrin.

Ai pranoi: “Nëse gruaja ime lë telefonin e saj të pranë së ëmës, ajo thjesht e merr dhe nis dhe e kontrollon. Gruaja ime qesh me këtë fakt, pasi e ëma e kontrollonte që kur ishte fëmijë.

Por mua nuk më pëlqen kjo gjë, sepse gruaja ime dhe unë ndonjëherë shkruajmë për gjëra që thjesht nuk përfshijnë nënën e saj dhe nuk janë hiq puna e vjehrrës”.E duke dashur ta ndalonte një herë e përgjithmonë vjehrrën nga kontrolli i telefonit të gruas së tij, burri vendosi të merrte masa dr.astike. Për ta bërë të vjehrrën e tij të mos i shihte më SMS, ai dërgoi disa mesazhe shumë pikante.

Djali shpjegoi: “E pashë gruan që la telefonin në kuzhinë dhe më erdhi një ide e shkëlqyer. Nëna e saj ishte ende në kuzhinë dhe i dërgova gruas time tekste er.otike, për të gjitha gjërat që unë do t’i bëja asaj kur të gjithë të largoheshin. WOW! (Sinqerisht shumica e tyre janë gjëra që nuk i kemi bërë :)”. “Kur dola në kuzhinë, vjehrra absolutisht nuk po guxonte as të më shikonte në sy…Prej asaj dite vjehrra nuk e prek më celularin e gruas time”, tha ai. “Ndoshta kjo ishte dhurata më e mirë…”, vijon ai rrëfimin.