Do të aplikoni për Lotarinë Amerikane? Ambasada jep njoftimin e rëndësishëm


Përmes një postimi në faqen zyrtare në “Facebook”, Ambasada Amerikane ka bërë një thirrje për të gjithë qytetarët që shqiptarë që do të aplikojnë për Lotarinë këtë vit. Ambasada e SHBA në Tiranë ju ka kujtuar aplikantëve se nuk duhet të përdorin të njëjtën foto si në aplikimet e mëparshme. Sipas udhëzimit të bërë, fotoja duhet të jetë e 6 muajve të fundit / Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive