“Do me gatuash mua, sdo dalesh nga shtepia”, Bleona tregon arsyen që e detyroi të ndahej nga miliarderi shqiptar


Bleona Qereti është nga ato personazhe që gjithnjë ka ditur që të tërheqë vëmendjen dhe të marrë sytë e publikut.Edhe pse shpesh është kritikuar për zhv eshjen e saj të tepruar hera-herës, ajo vlerësimet që mënyrën e drejtpërdrejtë të të thenit të gjërave, i ka marrë gjithmonë…LEXO ME TEPER JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU