Do martohej, Gylseren tregon përse anuloi dasmën me shqiptarin…

Aktorja turke Nurgul Yesilcay e njohur në Shqipëri si ‘Gylseren’ prej kohësh është në një romancë me producentin

Necati Kocabay. Së fundmi, çifti kishin vendosur t’i jepnin fund beqarisë dhe po planifikonin dasmën. Por, aktorja gjatë një daljeje të fundit për mediat tha:

“Ne ishim duke u përgatitur për martesë, por e shtymë atë për shkak të pandemisë. Në të vërtetë nuk mund të bëjmë dasmë tani sepse unë nuk dua një dasmë pa zhurmë. Nëse kemi fat, ne mendojmë se vitin e ardhshëm do ta bejmë dasmën”, tha aktorja, duke na lënë të kuptojmë që çifti dëshiron një dasmë tradicionale me këngë e valle.