Do e bëje me Ramën për një vend pune? E famshmja shqiptare lëshon gojën fare: Mendoj se e bën mirë pa bre**

“Rrethi katror”, është rubrika më e re e emisionit “E Diell”, e cila në fokus ka debatin konstruktiv.

Ajo jo pak herë do të marrë pamjen e një “due li” id esh për të arritur në përfundime me interes për publikun.ë ftuar në këtë puntatë, ishin gazetari Bledi Mane, aktori Neritan Liçaj, konspiracionisti Alfred Cako dhe biznesmenia Ina Kollçaku. Gjatë bisedës, Bledi tha se në rrjete sociale ka lançuar një sondazh, me titull “A do të fl ije me Edi Ramën për një vend pune po apo jo”.

Përgjigjet e sondazhit dërguan në raportin 12% po dhe 88% jo. E pyetur drejtpërdrejt nga Bledi, në lidhje me titullin e sondazhit, Ina u përgjigj: Ina Kollçaku: Mua nuk më pl as fare sa dash nore ka Rama ka apo nuk ka ai. Unë me kryeministrin kam probleme për gjërat aktuale që po ndodhin. Në qoftë se kryeministri e bën detyrën e tij mirë, mund ta bëj edhe me br ekë jo vetëm me atlete.

Bledi Mane: Pyetja ishte a do të flije ti me Edi Ramën për një vend pune?Ina Kollçaku: Po në qoftë se ti dëshiron të flesh me Ramën po jo për një vend pune a quhet? Bledi Mane: Të flemë dhe tr eshe nëse na bën të dyve ministra.