Ditën police, natën modele e veshjeve svksuale: Jam frymëzuar nga prvstitutat

Një ish-police gjermane së fundmi ka treguar se ditën ka punuar me forcat e rendit dhe natën si modele e vjedhjeve të pazakonta se ksuale. Ajo rrë/fen se për këtë ndryshim të sajin është frymëzuar nga punonjëset e se/ksit pr/ostitutat të cilat takonte gjatë punës. Hvp vid eon 5 sekvnda dhe shfvqen pam jet eks kluzive

Sarah Keller, nga Duisburg, thotë se kishte marrë pjesë për herë të parë në një festë “variacionesh se/ksuale” me një shoqe në 2011. “Ndjehesha mirë me policinë, ishte një punë e mirë por e ndjeja që diçka mundonte. Doja të bëja gjëra që të më jepnin kënaqësi, siç janë lojrat se/ksuale të sado-mazokizmit. Kam qejf kur ushtroj pushtet mbi meshkujt dhe i urdhëroj ata”- thotë ajo.

Kështu që gjatë ditës ajo “lu/ftonte kr/imin” ndërsa natën vishej me kostumin e llastikut “dominatrix” dhe punonte me klientët. Për fat të keq Sarah u dëbua nga policia pas daljes së fotove të saj se/ksuale në rrjetin e whatsApp të policisë.